TekstPerfect
Kerkstraat 25
5301 EG Zaltbommel
T 0418 - 51 29 79
M 06 - 53 94 06 91

Accuraat, betrouwbaar en creatief

Drie clichés op een rij. Maar toch wil TekstPerfect zich graag als zodanig profileren. Het schrijven van platte tekst is onze kernactiviteit. Wij kunnen een opdrachtgever desgewenst in contact brengen met andere specialisten, zoals vormgever, webdesigner, drukker en/of fotograaf.

Vaak ontbreekt het veel ondernemers aan tijd en vaardigheid om een goede, wervende tekst te maken. Het geschreven woord is meestal wel het eerste contact met de doelgroep. Hoe en met welke woorden u zich presenteert, is van groot belang. Wij adviseren u graag.

Welk medium u ook kiest, via internet of in gedrukte vorm, het gaat erom dat uw boodschap helder wordt gecommuniceerd. Een creatieve tekst draagt eraan bij dat uw product of dienst zich onderscheidt van anderen.

Kees Jansen, beeldhouwer
Eerder schreven wij de tekst voor een biografie over de kunstschilder Piet Snoeren. In navolging hierop verscheen begin 2007 een boek over Kees Jansen, met schitterende foto's van Ton van Etten. Beeldhouwer Kees Jansen werd bij het grote publiek bekend met zijn 'Zeug met biggen' op het plein voor het provinciehuis in 's-Hertogenbosch. Geïnteresseerden kunnen een kijkje nemen op www.keesjansen.nl en/of www.pietsnoeren.com.
© 2016 - Site ontwikkeld door Web2be © Foto's Jella Ekelmans Fotografie